SEO Apeldoorn

SEO Apeldoorn

Heb je een mooie website voor je bedrijf laten ontwikkelen, maar vallen de bezoekers tegen? Dan kan Vindkracht 9 Internet Marketing uit Apeldoorn je helpen de SEO voor je website op orde te krijgen.

Wat is SEO?

SEO is een afkorting van de term Search Engine Optimization (Amerikaans Engels) of Search Engine Optimisation (Brits Engels). De Nederlandse vertaling is zoekmachine-optimalisatie, maar de afkorting SEO wordt vaak gebruikt.

SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing waarbij het doel is om de website zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekmachine resultaten. Naast SEO bestaat SEA, daarmee wordt adverteren in de zoekmachine bedoeld.

SEO door Vindkracht 9

Wij hebben de nodige ervaring op het gebied van SEO. Zowel bij klanten in Apeldoorn als daarbuiten. Door de website te optimaliseren voor de zoekmachine verbeteren wij de organische positie waardoor meer mensen de website bezoeken. Wij optimaliseren de website uiteraard op zoektermen die voor het bedrijf interessant zijn. Maar zoveel mogelijk bezoekers op de site krijgen, onder andere door SEO, is geen doel op zich. Het is belangrijk dat de juiste bezoekers de site weten te vinden. Je wilt tenslotte dat de online omzet of het aantal contactmomenten hoger wordt.

Bekijk onze referenties om te zien wat wij met SEO voor jouw website kunnen betekenen of vraag de gratis Quick Scan aan!