Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is en blijft een vak apart. Door het razende tempo van nieuwe ontwikkelingen is het een fulltime job. Zoekmachine-optimalisatie is geen truc, het is gewoon hard werken.

Een website maak je voor je doelgroep, niet voor zoekmachines. Maar om je doelgroep te bereiken, moet je wel getoond worden in de zoekmachines. Het is daarom belangrijk dat je website goed toegankelijk is voor zowel je doelgroep als voor de zoekmachines.

Beter gevonden worden

Beter gevonden worden begint bij gedegen onderzoek. Waarom wordt de website niet gevonden? Aan de hand van webstatistieken en analyses van de site achterhalen wij de oorzaak en stellen wij een plan van aanpak op.

Optimalisatie van de website

Vervolgens wordt de site geoptimaliseerd voor zowel de bezoekers als de zoekmachine. Met webstatistieken wordt gemeten of de aanpassingen het gewenste effect hebben. Het verkrijgen van goede posities in de zoekmachine is vooral gericht op de lange termijn. Als je op zeer korte termijn topposities wilt, is adverteren op internet een goede keuze.

Zoekmachine-optimalisatie uitbesteden

Omdat de ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen, is het goed om hulp in te schakelen. Vindkracht 9 houdt zich uitsluitend bezig met internet marketing en is daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Doe er je voordeel mee en besteed zoekmachine-optimalisatie uit!

Vindkracht 9 houdt zich enkel bezig met White hat SEO. Dit houdt in dat wij de richtlijnen van Google volgen en geen gebruik maken van manieren om de zoekmachines om de tuin te leiden.