Nieuwe website

Nieuwe website

Er zijn veel bedrijven die een website kunnen ontwikkelen. Het valt niet mee een keuze te maken uit dit aanbod. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je straks een website hebt die er én goed uitziet én technisch goed werkt en ook nog eens goed gevonden wordt door zoekmachines!

Website ontwikkeling en zoekmachine-optimalisatie

Bij de ontwikkeling van een website is het belangrijk dat er vanaf het eerste begin al rekening gehouden wordt met zoekmachine-optimalisatie. Hoe goed een website straks scoort in zoekmachines, is voor een groot deel afhankelijk van de manier waarop de site is gebouwd. Hier valt dus grote winst te behalen!

Zoekwoordonderzoek

Website Ontwikkeling Zoekmachine Design

Vóórdat er met de bouw van de site begonnen wordt, moet al duidelijk zijn:

  • wie de doelgroep is
  • waar de doelgroep op zoekt
  • wie de concurrentie is

Vindkracht 9 doet een uitgebreid zoekwoordonderzoek om de juiste zoekwoorden te bepalen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de concurrentie. Samen met de webbouwer wordt dan de sitestructuur bepaald.

Migratie oude website

Als je een oude website hebt, is het erg belangrijk dat de waarde die deze site heeft opgebouwd, gewaarborgd blijft. Vindkracht 9 stelt hiervoor een migratieplan op, zodat de oude website op de juiste manier wordt doorgestuurd naar de nieuwe website. Hiermee wordt voorkomen dat al behaalde posities in de zoekmachine verloren gaan.

Partners

Net als internet marketing is het bouwen van websites een vak apart. Het eist specialistische kennis en een hoop ervaring. Wij laten het ontwikkelen van websites dan ook over aan de deskundigen. Specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en maatwerk kunnen leveren. We werken samen met verschillende technische partners, die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

Vindkracht 9 kan ook ingeschakeld worden als je zelf al een webbouwer hebt. Zorg dat je nieuwe website ook gezien wordt!