Team Vindkracht 9

Team Vindkracht 9

Het team van Vindkracht 9:

Melanie Borreman – Speek MSc

Melanie BorremanOnline marketing is een vakgebied waarin dagelijks veranderingen plaatsvinden in de markt, het consumentengedrag, bij de zoekmachines zoals Google en de vele programma’s die we gebruiken. Daarnaast werken we voor vele opdrachtgevers in verschillende branches. Dit maakt mijn werk erg interessant en biedt het me altijd uitdaging!

Ik ben gespecialiseerd in SEO, SEA (AdWords), Google Analytics en Content Marketing. Niets geeft me meer energie dan een website commercieel gezond te maken!

Volg Melanie op TwitterVolg Melanie op LinkedInVolg Melanie op FacebookVolg Melanie op Google+Volg Melanie op Pinterest

 

 

Nienke van Hensbergen – Visser

Foto Nienke

Ik ben Nienke van Hensbergen – Visser, de nieuwe en eerste werknemer van Vindkracht 9. Wat ik een hele eer vind!

Net als Melanie heb ik een passie voor internet marketing en social media. De wereld van de internet marketing is nog zo jong en verandert zo snel. Dat houd je alert en creatief. Je bent zelf net zoveel in ontwikkeling als de materie waarmee je bezig bent. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Bij Vindkracht 9 zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met Google AdWords en de inzet van social media.

Volg Nienke op TwitterVolg Nienke op LinkedInVolg Nienke op FacebookVolg Nienke op Google+Volg Nienke op Pinterest

 

 

Contact

Heb je interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via ons formulier, of mail naar contact@vindkracht9.nl. Uiteraard kun je ons ook bellen op 055 – 5331335.