Stage bij Vindkracht 9

Stage bij Vindkracht 9

Vindkracht 9 biedt de mogelijkheid aan studenten om hun stage uit te voeren binnen de organisatie. Met een stage wordt er werkervaring opgedaan binnen het vakgebied Internet Marketing. Vindkracht 9 geeft begeleiding aan de student en zorgt dat er een goed beeld verkregen wordt van de werkzaamheden.

Mariska van GeemenStagiaire Mariska van Geemen

Stageperiode: februari 2012 – juni 2012.

Als nieuwe stagiaire van Vindkracht 9 wil ik mij voorstellen. Ik ben Mariska van Geemen en 21 jaar. Ik ben bezig met het 4e jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde in Dronten. Hippische Bedrijfskunde is alles omtrent de bedrijfskunde gericht op de paardensector. Ik ben al heel wat jaren actief in de paardensector en het is erg leuk om bedrijfskunde toe te passen op mijn hobby.

Hoe ik dan terecht ben gekomen bij Vindkracht 9 is als volgt. Ik kom zelf uit Apeldoorn en heb een eigen onderneming. Van de verschillende werkzaamheden binnen de onderneming vind ik vooral marketing erg leuk. Daarbij vind ik het erg leuk om actief bezig te zijn op het internet.

Vervolgens heb ik bij Google de zoekwoorden ingetypt waar ik aan denk bij een leuke afstudeerstage. En tada daar verscheen Vindkracht 9 bovenaan in de resultaten. Ik dacht meteen Vindkracht 9 is erg goed met de omgang met Google. Ik ben nieuwsgierig geworden en heb contact opgenomen. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen dat er een hele marketingstrategie achter een goede vindbaarheid in de zoekmachine zit. Dat dit leidt tot succes heb ik meteen geleerd. Ik ben namelijk begin februari begonnen met mijn stage bij Vindkracht 9. De duur van de stage is 6 maanden. Ik ben erg benieuwd hoe Vindkracht 9 omgaat met het continue veranderende internet. En vooral hoe ik verrast word door de ondernemers die vol passie te werk gaan in hun vakgebied Internet Marketing.

Ook stage lopen bij Vindkracht 9? Bekijk de vacature stagiair content & zoekmachine-optimalisatie.