SEA Apeldoorn

SEA Apeldoorn

SEA ApeldoornHeb je een website maar komen er geen bezoekers? Dan is het raadzaam om te zorgen dat bezoekers geattendeerd worden op jouw website. Dat kan met SEO, maar je kun ook inzetten op SEA.

Wat is SEA?

SEA is een afkorting van de term Search Engine Advertising. De Nederlandse vertaling is zoekmachine adverteren, maar de afkorting SEA wordt vaak gebruikt.

SEA is een onderdeel van zoekmachine marketing waarbij het doel is om via betaalde advertenties zoveel mogelijk bezoekers naar je website te trekken. Als een bezoeker een relevante zoekterm gebruikt, verschijnt de advertentie in de zoekmachine. Op deze manier maak je bezoekers bekend met je bedrijf of product. Er kan ook op andere websites geadverteerd worden met banners of met tekstadvertenties. Naast SEA bestaat SEO, dit heeft betrekking op de organische (gratis) resultaten in Google.

Lokale SEA

Wil je dat bijvoorbeeld alleen inwoners van Apeldoorn jouw advertentie te zien krijgen? Ook dat kan met SEA! Je kunt je doelgroep heel gericht benaderen, waardoor je advertentiebudget heel efficiënt ingezet kan worden. Ook adverteren in een bepaalde straal rondom Apeldoorn of een andere plaats of regio behoort tot de mogelijkheden.

SEA door Vindkracht 9

Google PartnerWij hebben de nodige ervaring op het gebied van SEA. Zowel bij klanten in Apeldoorn als daarbuiten. Vindkracht 9 is Google Partner, dat betekent dat we door Google gecertificeerd zijn op het gebied van SEA. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat we de kneepjes van het “Google AdWords vak” kennen en op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen.
Voor SEA is het van belang dat er goed gekeken wordt naar het rendement. Welke advertenties en zoekwoorden zorgen eigenlijk voor conversie? Zoveel mogelijk bezoekers op de site krijgen, onder andere door SEA, is geen doel op zich. Het is belangrijk dat de juiste bezoekers de site weten te vinden. Je wilt tenslotte dat de online omzet of het aantal contactmomenten hoger wordt.

Bekijk de voordelen van het uitbesteden van SEA of bekijk onze onze referenties om te zien wat wij met SEA voor jouw website kunnen betekenen.