Visser Vakmensen

Visser Vakmensen

Visser is een detacheringsbedrijf in de logistiek en steigerbouw. De pay-off van het bedrijf ‘Vaste Variabele Vakmensen’ communiceert volledig de kerndiensten van het bedrijf.

Met het unieke poule/systeem zorgt Visser ervoor dat er genoeg mensen worden ingewerkt voor iedere klant. Hierdoor zijn er altijd ervaren mensen voor de opdrachtgevers beschikbaar. Naast het detacheren van personeel neemt Visser ook klussen aan zoals het bouwen van steigers of het laden en lossen en containers.Website Visser Vakmensen

Ontwikkeling website

Van Visser kregen we de opdracht om ervoor te zorgen dat de nieuw te ontwikkelen website goed vindbaar zou worden. De wens was om vindbaar te worden op de vacatures die het bedrijf vrijwel continu heeft.

In samenwerking met webbouwer Via internet gingen we deze uitdaging in de sterk concurrerende markt van vacatures aan. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website is continu rekening gehouden met de vindbaarheid. Een belangrijk onderdeel is de vacaturebank die naast de functie om vindbaar te zijn in de zoekmachine ook al op andere online gebieden succesvol is ingezet voor het verkrijgen van sollicitanten.

Op het gebied van zoekmachine-optimalisatie en AdWords blijven we zowel uitvoerend als adviserend voor Visser werkzaam.