Van den Berg

Van den Berg

Van den Berg Betonwerken uit Lunteren is een bedrijf gespecialiseerd in beton. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van vloeren, funderingen en kelders van beton en voert werkzaamheden uit in de woningbouw, landbouw en industrie.

Zoekmachine-optimalisatie

Aanleiding voor de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor Van den Berg is de wens voor meer leads afkomstig van het internet. Er werd al wel geadverteerd in de zoekmachine, maar men wilde ook graag beter vindbaar worden. We zijn dan ook aan de slag gegaan om de website te optimaliseren. De site wordt nu netjes weergegeven in de zoekmachine. Daarnaast is het aantal pagina’s op de site flink uitgebreid voor relevante zoektermen. Ondanks de moeilijke markt met concurrentie als Klusidee, Praxis en Formido hebben we een stijging in organische bezoeken gerealiseerd van 22% (2013 t.o.v. 2012). Waar er eerder geen conversies kwamen uit bezoek via de zoekmachine gebeurt dit nu wel!

Adverteren in de zoekmachine

Van den Berg adverteerde al met AdWords in de zoekmachine. Deze campagnes hebben we opnieuw ingericht en geoptimaliseerd. In combinatie met de uitbreiding aan informatie op de site hebben we een conversiestijging gerealiseerd van 102%. Deze verdubbeling van conversies is alleen afkomstig uit AdWords bezoekers.