UIT in Apeldoorn

UIT in Apeldoorn

Logo UitinApeldoornUIT in Apeldoorn is de vrijetijdsportal van Apeldoorn inclusief handige UITagenda met actuele informatie over uitgaan, film, theater, expo’s, evenementen, sport en kidstips in Apeldoorn.

Eén van de doelen van UIT in Apeldoorn is om zoveel mogelijk inwoners en dagtoeristen de informeren, te enthousiasmeren en te verleiden om gebruik te maken van het Apeldoornse vrijetijdsaanbod.

Internet Marketing Advies

UIT in Apeldoorn kwam bij ons met de vraag hoe we het beste de Apeldoorners online konden bereiken. Aangezien UIT in Apeldoorn een platform is voor Apeldoorners werd ons doel om Apeldoorners ambassadeur te maken van de site. En waar kan dat nu beter dan op het internet en met name Facebook?

facebookOp Facebook hebben we dan ook een campagne gelanceerd en het effect was er meteen. Iedere dag kwamen er meer en meer likes van Apeldoorners. Met als gevolg dat er nog meer Apeldoorners de Facebook pagina van UIT in Apeldoorn of de site bezochten. Naast de Facebook campagne hebben we de dagjesmensen kennis laten maken met de website door middel van een AdWords campagne.

Dat de site interessante informatie biedt blijkt wel uit de bezoekers aantallen, de blijvende stroom aan nieuwe likes (inmiddels meer dan 5000) en de interactie op Facebook. We geven UIT in Apeldoorn advies over internet marketing dat ze vervolgens zelf uitvoeren.