SILS

SILS

Logo SILSSILS is een logistieke dienstverlener gevestigd in Apeldoorn. Zij bieden een volledig pakket integrale logistieke diensten aan. Vanuit Cargo, Logistics en Customs is SILS in staat volledige supply chain management aan haar klanten aan te bieden. Dit verzorgt SILS niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

Online marketing onderzoek en advies

In samenwerking met Max.nl hebben we voor SILS een online marketing onderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek stelde ons in staat om de klant op een gedetaileerd niveau te adviseren over de benodigde pagina’s en hierdoor goed vindbaar te worden in de zoekmachine.

De WordPress website is op basis van dit online marketing advies gebouwd. Voor livegang hebben we de nodige instellingen verricht om de website zoekmachine vriendelijk te maken.

SEO & SEA voor SILS

Op dit moment werken we in samenwerking met Max.nl maandelijks structureel aan het verbeteren van de vindbaarheid in de zoekmachine. Zowel via organische zoekmachine resultaten als de AdWords advertenties genereren we relevante bezoekers voor SILS.

Via het ontwikkelde contentplan wordt maandelijks de nodige content gecreëerd, onder andere in de vorm van blogberichten. Via deze blogberichten kan SILS haar expertise etaleren.