Praktijk Reflaction

Praktijk Reflaction

Rogier Dijkstra is psychosociaal therapeut en de oprichter van Praktijk Reflaction. Reflaction is een praktijk voor psychosociale therapie en beweging uit Zwolle. De praktijk biedt ondersteuning aan mensen die uit evenwicht zijn geraakt. Reflaction helpt je weer in beweging te komen als je depressief bent of last hebt van een burn-out.

Reflaction biedt ook ondersteuning aan mensen die keuzes willen leren maken, balans zoeken, zichzelf meer willen waarderen of grenzen willen leren stellen.

Lokaal gevonden worden

Reflaction werkt vanuit Zwolle. Het is daarom er belangrijk om in de regio goed gevonden te worden op woorden als “psychosociale therapie Zwolle” en “therapie Zwolle”. We hebben daarom voor Reflaction een Google Maps vermelding aangevraagd en ingericht.

Om de site nog beter vindbaar te maken zal er ook nog meer tekst op geplaatst moeten worden.

Social Media

Social media speelt ook een rol in de ranking van de zoekresultaten in Google. Omdat Rogier niet zoveel tijd heeft voor Social Media, hebben we alleen Social Media sharebuttons op de website geplaatst. Zo kunnen bezoekers wel de website op hun eigen favoriete sociale netwerk delen.
Ook je lokale vindbaarheid vergroten? Neem contact op!