Plato

Plato

Plato is een speciaalzaak in muziek. CD’s, DVD’s, LP’s, boeken en films van bekende, maar ook van nog te ontdekken artiesten worden verkocht. Veel verschillende soorten muziek staan in de schappen bij winkels van Plato. Jazz, funk, soul, vinyl, dance tot aan klassiek, voor iedere muziekliefhebber ruime keuze en advies. Plato brengt zijn eigen muziekblad uit met recensies over muziek en films, de Platomania.

Zoekmachine Optimalisatie Plato

Zoekmachine-optimalisatie

Vindkracht 9 adviseert maandelijks over de stappen die te nemen zijn voor het vergroten van de vindbaarheid van Plato op het internet.

Zoekmachine marketing

Naast de online vindbaarheid van de website is het belangrijk te laten weten dat de website bestaat. Door middel van Social media wordt Plato een autoriteit op het gebied van muziek en artiesten.

AdWords

Vindkracht 9 zorgt voor maximaal rendement van de Google AdWords campagne van Plato.

Behaalde resultaten voor PlatoMania.eu:

Inmiddels hebben wij in enkele maanden tijd, het aantal bezoekers verhoogd met 40%. Ook is er een stijging van 89% in de bezoekers die via de zoekmachine binnenkomen (zoekwoorden met de bedrijfsnaam zijn hierbij uitgesloten). Belangrijk is natuurlijk dat door de stijging in bezoekers de verkoop stijgt. Het aantal reserveringen van een product bij een Plato-winkel of Concerto is met 23% gestegen.

Ook meer verkopen? Neem contact op!