Parc Spelderholt

Parc Spelderholt

Parc SpelderholtDe academie van Parc Spelderholt is een ontwikkelcentrum voor jongeren met een functiebeperking. Deze jongeren helpen onder begeleiding mee in het Kasteel en het Hotel. In het kasteel kunnen organisaties en bedrijven vergaderen, maar ook het volgen van trainingen is mogelijk. Op Parc Spelderholt is het ook mogelijk om te overnachten in het hotel. Iedereen is welkom in Hotel Spelderholt. Alleen of met een groep, met of zonder beperking. Het hotel met trendy inrichting is van alle gemakken voorzien en beschikt over moderne aanpassingen.

Technische analyse

De wens van Parc Spelderholt was eigenlijk vrij breed, namelijk begeleiding in de weg naar online. We zijn daarom gestart met een uitvoerige technische analyse van de website. Vervolgens hebben de bouwers van The Webmen de technische aanpassingen doorgevoerd.

Van offline naar online

Voor Parc Spelderholt was de online wereld nog vrij nieuw. In korte tijd is er daar veel verandering in gekomen. De nieuwsbrief wordt tegenwoordig digitaal verstuurd en ook wordt er veel aandacht besteed aan Social Media. Daarnaast wordt er geadverteerd met Google AdWords en zijn we gestart met het verbeteren van de organische vindbaarheid (SEO). De inspanningen hebben direct geleid tot een verdubbeling van het aantal maandelijkse bezoekers!

Google Analytics

Belangrijk is om te weten of deze bezoekers ook tot de juiste doelgroep behoren. In het Google Analytics account zijn daarom alle doelen ingesteld. Nu is precies te zien hoeveel mensen een offerte aanvragen of zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Hierdoor kan ook bepaald worden welke acties het meest succesvol zijn.