Necker van Naem

Necker van Naem

Necker van Naem is een onderzoeks- en adviesbureau voor het publieke domein gevestigd in Utrecht. Necker is de dienstverlener voor overheid, politiek & bestuur en  non-profit-organisaties.

De primaire focus ligt op diensten als onderzoek, advies en training voor politici en bestuurders bij gemeenten, provincies, waterschappen en ministeries.

Advies ontwikkelen zoekmachine vriendelijke website

Necker marktenVoor Necker van Naem hebben we in samenwerking met Max.nl onderzocht op welke wijze de nieuwe website het beste vindbaar gemaakt kon worden in de zoekmachine.

Na een online marketing onderzoek naar de huidige vindbaarheid en het bezoekersgedrag van de website en een zoekwoordonderzoek hebben we advies gegeven over de optimale sitestructuur. Necker wilde daarbij zowel aandacht voor de verschillende markten waarvoor ze werkzaam zijn, als voor de diensten die het bedrijf aanbiedt.

We hebben de website voor livegang zoekmachine vriendelijk gemaakt. Necker van Naem gaat zelf aan de slag met de verdere optimalisatie van de website.

Wil je ook online beter gevonden worden met je website en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.