Meetings

Meetings

Op zoek naar een locatie voor vergaderingen of congressen? Neem dan eens een kijkje op www.meetings.nl.

website meetings.nl

Je plaatst je zoekopdracht kosteloos en vrijblijvend op de website. Vervolgens worden de locaties uitgenodigd om een bod te doen op jouw zoekopdracht. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen, is een keuze maken uit de biedingen! Op deze manier hoef je niet zelf een locatie te zoeken, maar vindt de locatie jou!

Zoekmachine marketing

Om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met www.meetings.nl, moet de website goed gevonden worden in de zoekmachine. Het is belangrijk dat de website op zoveel mogelijk relevante zoekwoorden naar voren komt.
Daarnaast is het belangrijk om mensen al in de zoekmachine te overtuigen van de voordelen die de website biedt.

Meten is weten

Met behulp van Google Analytics is goed te meten of de zoekmachine marketing het juiste effect oplevert. Komen er meer bezoekers op de site via de zoekmachine? Daarnaast is het belangrijk dat ook het aantal mensen dat een zoekopdracht plaatst omhoog gaat. Dit laatste wordt het conversiepercentage genoemd.

Behaalde successen

In vergelijking met vorig jaar komen er ruim 10x zoveel bezoekers op de website die de site via de zoekmachine hebben gevonden. Het aantal zoekwoorden waarop de site nu gevonden wordt, is enorm gestegen. Voorheen werd er veel geadverteerd met AdWords, dit is nu niet meer nodig omdat er voldoende bezoekers via de organische zoekresultaten op de website komen.

Ook meer bezoekers je website? Neem contact op!