Maitre Deux

Maitre Deux

Maitre Deux

Maitre Deux is een jong cateringbedrijf uit Apeldoorn. Het bedrijf verzorgt catering van hoog niveau op maat voor u als particulier of bedrijf. Buffetten, salades, lunches, feesten en bruiloften worden tot in detail verzorgd. Zelfs voor gebak of een bruidstaart kun je bij Maitre Deux terecht.

Meer bezoekers

De vraag waarmee Maitre Deux bij ons kwam was als volgt: hoe krijgen wij meer bezoekers op onze website? Een begrijpelijk vraag van een ondernemer die zich richt op zijn vakgebied en dus niet weet hoe een zoekmachine precies werkt.

Aangezien het bedrijf in Apeldoorn is gevestigd en ook in Apeldoorn en omstreken de catering wil verzorgen, richten wij ons op zoekmachine-optimalisatie voor lokale zoekopdrachten.

Behaalde resultaten

Het belangrijkste doel was: met “catering Apeldoorn” getoond worden op de eerste pagina in Google. En dat is gelukt! Als je zoekt op catering Apeldoorn staat de website van Maitre Deux op dit moment op de eerste plaats. Maar ook op andere relevante zoekwoorden wordt de site nu goed gevonden in Google. Het aantal bezoekers dat op de website komt via de zoekmachine is vertienvoudigd. En het belangrijkste, Maitre Deux is tevreden! Bekijk de recensie.

Ook beter gevonden worden? Neem contact op!