ITIP

ITIP

ITIP logo

Het ITIP, School voor Leven en Werk biedt verschillende activiteiten aan gericht op mensen die hun verlangens en wensen volgen. ITIP heeft verschillende opleidingen en vervolgtrajecten die inzicht geven in het bewustzijn van eigen functioneren. Naast de opleidingen wordt er organisatie- en loopbaanbegeleiding aangeboden. Er worden verschillende activiteiten zoals lezingen, themadagen en workshops gegeven die staan voor persoonlijke ontwikkeling en inspiratie.

Itip het geschenk van je dromen

Op de website van ITIP www.hetgeschenkvanjedromen.nl staan dromen centraal. Het geschenk van je dromen is een educatieve film die de betekenis van dromen leert begrijpen.

Vindkracht 9 voor ITIP

ITIP wil graag zo goed mogelijk gevonden worden op internet. ITIP heeft zelf wel tijd om uitvoerende werkzaamheden op te pakken. Daarom adviseren wij ITIP over de verbeterpunten van de website die de vindbaarheid zullen verbeteren. De aangedragen verbeterpunten kunnen ze vervolgens zelf doorvoeren.

De tijd om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te zijn en blijven, ontbreekt echter. Wij adviseren ITIP daarom op het gebied van internet marketing trends in de breedste zin van het woord. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en wat zijn kansen voor de website van ITIP en Het Geschenk van je Dromen? In samenwerking met Cquenz, die het Social Media gedeelte verzorgt, is ITIP ervan verzekerd niets meer te missen op het gebied van internet marketing.

Migratie nieuwe website

ITIP wil graag hun eigen website vernieuwen. Ze zijn daarom druk bezig om de website te veranderen. Het is echter erg belangrijk dat de huidige posities in de zoekresultaten daarbij niet verloren gaan. Wij adviseren daarom de webbouwer waar hij rekening mee moet houden, zodat er geen dalingen in de rankings plaatsvinden.

Ook advies nodig bij het veranderen van je website? Neem contact op!