HIN Verzekeringen

HIN Verzekeringen

HIN verzekeringenHIN verzekeringen uit Apeldoorn is al vanaf 1996 specialist in sparen, hypotheken en verzekeringen. Van de verzekeringen kunnen we veel online worden afgesloten. Dit betekent dat je direct verzekerd bent en profiteert van kortingen die kunnen oplopen tot meer dan 15%!

HIN verzekeringen biedt zowel verzekeringen aan voor de zakelijke markt als voor de particulier.

Meten is weten

Voor veel sites van HIN was er al wel Google Analytics, maar werd er nog niet optimaal gebruik gemaakt van het programma. We hebben daarom onder andere doelen ingesteld en gezorgd dat bezoek vanaf de eigen pc wordt uitgesloten in de statistieken.

Ook hebben we de Webmaster Tools geverifieerd en gekoppeld aan Google Analytics. Hierdoor krijgen we meer informatie over de technische prestaties van de sites.

SEO

Bij verzekeringen is er sprake van veel concurrentie. Het is daarom noodzakelijk om actief met je site bezig te zijn. De concurrentie haalt je anders binnen no time in. Dit was ook de reden dat we gestart zijn met het actueel maken van de informatie.

Ook hebben we een uitgebreide technische analyse gedaan. In samenwerking met webbouwer Aride uit Duiven zijn er enkele technische aanpassingen gedaan. Daarna zijn we gestart met optimalisatie van de site voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering van DAS. De site trok in het verleden meer bezoekers dan nu het geval is, de uitdaging is om terug te komen op het oude niveau.

SEO is vooral een investering voor lange termijn, vandaar dat we ook gestart zijn met Google AdWords.

Zorgverzekering 2014

HIN: Zorgverzekering AmersfoortseOok voor een zorgverzekering kun je bij HIN verzekeringen terecht. Vooral aan het einde van het jaar is dit een product waar veel op gezocht wordt. De site voor het afsluiten van een zorgverzekering van de Amersfoortse  is nét live. Waarschijnlijk zal er pas volgend jaar geprofiteerd kunnen worden van organische bezoekers. Daarom zullen aan het einde van het jaar ook AdWords campagnes ingezet worden om mensen bekend te maken met de site.