GezondMooiSlank.nl

GezondMooiSlank.nl

GezondMooiSlank.nlGezondMooiSlank.nl is een webshop met natuurlijke merken die je helpen om gezond te worden en gezond te blijven met gezonde voeding. De belangrijkste producten die verkocht worden zijn de Juvo raw whole food maaltijdvervangers. De merken hebben allemaal afzonderlijk een eigen website en de producten worden gezamenlijk verkocht in de webshop www.gezondmooislank.nl.

Inrichten Google Analytics

We zijn gestart met een aantal eenmalige werkzaamheden. Zo hebben we het Google Analytics account ingericht en de Google Webmaster Tools geactiveerd. Omdat er meerdere websites zijn hebben we ervoor gezorgd dat er een profiel is waarop het totaal aantal bezoekers van alle websites te zien is. Daarnaast hebben we profielen met filters gemaakt waardoor ook de gegevens van de separate websites inzichtelijk zijn.

SEO Werkzaamheden Magento shop

We hebben vervolgens een zoekwoordonderzoek gedaan en een technische analyse uitgevoerd. De SEO instellingen van Magento hebben we aangepast en met behulp van Magento Specialist Webshot zijn de verbeterpunten doorgevoerd.

Daarnaast fungeren we als sparring partner en geven we in deze rol strategisch advies over het realiseren van goede Google posities.

SEO Workshop Magento

Omdat de klant graag zelf actief bezig is met de website, hebben we een SEO workshop gegeven. Daarin zijn alle factoren van Magento die belangrijk zijn voor SEO besproken en toegelicht. Na afloop hebben we een handout gemaakt zodat alle informatie terug te vinden is.

Google AdWords

Google ShoppingDaarnaast hebben we een Google AdWords campagne opgestart. De campagnes worden maandelijks beheerd en geoptimaliseerd. We zijn gestart met tekst advertenties in het search netwerk en sinds kort wordt er ook via Google Shopping geadverteerd. Voor de Google Shopping advertentie hebben we handmatig een XML feed gemaakt zodat we deze zelf kunnen optimaliseren.

Wil je ook meer omzet uit je webshop halen? Neem dan contact met ons op.