Geo-ICT Training Center

Geo-ICT Training Center

Geo-ICTGeo-ICT Training Center is een opleidingscentrum met ruim 200 CAD / GIS / Geodesie / ICT cursussen en 30 masterclasses in meerdere locaties van Geo-ICT Training Center. Bij Geo-ICT Training Center kun je ook kiezen voor een Geo-ICT Opleiding op mbo of hbo niveau.

Eenmalige SEO werkzaamheden

Voor Geo-ICT Training Center hebben we de volgende eenmalige SEO werkzaamheden uitgevoerd:

Inrichten Google Analytics en Webmastertools

Doordat we het Google Analytics hebben ingericht is nu onder meer inzichtelijk hoeveel mensen informatie aanvragen en welke zoektermen zij op de zoekbalk van de website intypen. Daarnaast meten we hoe vaak en welke video’s bekeken worden.

Analyses Google Analytics en Webmaster Tools

Aan de hand van analyses van Google Analytics en de Webmaster Tools hebben we gericht advies gegeven over de verbeterpunten van de website. De nadruk lag hierbij op de technische verbeterpunten van de site zoals indexatie, dubbele content en het verbeteren van linkbuilding.

Instellingen SEO plugin Yoast

De website maakt voor optimalisatie gebruik van de SEO plugin van Yoast. We hebben alle instellingen die belangrijk zijn voor SEO nagelopen en waar nodig aangepast. De grote verbeteren was het wijzigen van de permalink structuur waardoor de URL’s zoekmachine vriendelijk zijn geworden.

Lokale vindbaarheid

Geo-ICT Google Mijn BedrijfOm de lokale vindbaarheid te verbeteren hebben we de Google Mijn Bedrijf pagina geverifieerd. Nu deze geverifieerd is kan er de pagina verder worden ingericht en kunnen er update geplaats worden op de pagina.

Alle punten die in de analyses naar voren zijn gekomen die de vindbaarheid verder kunnen verbeteren zijn gebundeld in een projectlijst. Aan de hand van deze lijst kan Geo-ICT zelf alle verbeterpunten doorvoeren.