Explore Tanzania

Explore Tanzania

explore tanzaniaExplore Tanzania  is specialist in op maat reizen naar Tanzania. Omdat de zussen Marjolijn en Marloes zijn opgegroeid in Tanzania, kennen zij het land als geen ander. Dit zorgt ervoor dat ze de meest spectaculaire safari’s samenstellen. Maar ook voor een beklimming van de Kilimanjaro ben je bij Explore Tanzania aan het juiste adres. Daarna nog een weekje uitrusten op het tropische eiland Pemba? Zij maken er een onvergetelijke luxe strandvakantie van.

Technische analyse

De wens van Explore Tanzania is om beter gevonden te worden in de organische zoekresultaten. We zijn daarom gestart met een uitvoerige technische analyse. Vervolgens heeft de webbouwer Studio kleur  de technische aanpassingen doorgevoerd.

Tijdens onze werkzaamheden bleek echter dat de site te weinig sturing aan bezoekers biedt. De site heeft zoveel informatie, dat het een gevaar is om te verdwalen. Daarom wordt eerst de structuur van de website aangepast. Hierdoor zal het voor bezoekers eenvoudiger worden om de juiste informatie te vinden.

SEO Workshop

Bij Explore Tanzania zijn ze zelf heel actief met de website bezig en schrijven ze alle teksten zelf. We hebben daarom een SEO workshop gegeven die geheel was afgestemd op het CMS van de website. Met de bijbehorende handleiding kunnen ze nu zelf alle SEO factoren van het CMS maximaal benutten.

AdWords

Om de merkbekendheid te vergroten wordt er via AdWords geadverteerd in het display netwerk van Google. De banners worden alleen vertoond bij mensen die tot de doelgroep behoren. Ben jij Explore Tanzania al tegen gekomen op andere websites?