Euromex

Euromex

Euromex microcoop

Euromex Microscopen BV is een erkend leverancier van microscopen. Al meer dan 45 jaar levert Euromex wereldwijd microscopen van uitstekende kwaliteit. Met meer dan 150 verschillende typen microscopen en bijbehorende accessoires in het assortiment heeft Euromex een groot marktaandeel wereldwijd. Kwaliteit en functionaliteit staan hoog in vaandel bij Euromex.

Vindkracht 9 voor Euromex: Betere vindbaarheid

Euromex heeft de wens om beter gevonden te worden op internet. Niet alleen via Google.nl, maar ook via de buitenlandse zoekmachines. Wij voorzien Euromex maandelijks van advies om de vindbaarheid te vergroten. Daarnaast houden wij met rapportages in de gaten hoe het er met de websites voorstaat.

Veel voorstellen zijn direct doorgevoerd zoals het toevoegen van Social Media deelbuttons op de website en het maken van unieke bedank pagina’s. Zo kan goed gemeten worden hoe vaak er een formulier wordt verstuurd of hoe vaak de microscopenselector gebruikt wordt.

Vindkracht 9 voor Euromex: AdWords

Voor Euromex zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk mensen op de advertenties voor Euromex klikken, voor zo laag mogelijk kosten. Dit is een continue proces van optimaliseren. Door de campagnes goed in te richten kan er veel winst behaald worden.

Ook meer winst uit je website halen? Neem contact op!