Esselink+Esselink

Esselink+Esselink

Esselink + Esselink biedt ondernemers, zakelijke dienstverleners en particulieren de belastinghulpbox. Een helder en betaalbaar abonnement dat toegang biedt tot alle belastingtechnische en fiscale adviezen en diensten die nodig zijn.

Esselink + Esselink

Samen met Faam Reclame Royal hebben we Esselink + Esselink begeleid bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Faam heeft de volledige nieuwe huisstijl en productpresentatie ontwikkeld.

Vindkracht 9 heeft in dit traject de coördinatie en uitvoering van het optimaal inrichten van de website www.belastinghulpbox.nl op zich genomen.

Vindkracht 9 is aanspreekpunt geweest voor de webbouwer. Vanaf het begin van de ontwikkeling hebben we er op toegezien dat de website optimaal werd ingericht voor internet marketing. Het resultaat mag er wezen, een prachtig vormgegeven website die ook nog eens zoekmachine vriendelijk is opgebouwd!

Social Media

Tevens is er een Twitter account ontwikkeld en begeleiden wij Esselink + Esselink bij het gebruik van Social media. We hebben de “Meesters in Financiën” een workshop Social Media gegeven om ze wegwijs te maken in de wereld van Twitter, LinkedIn, Facebook en Google+.

Ook behoefte aan een zoekmachine vriendelijke website? Neem contact op!