De Nationale Adviesbalie

De Nationale Adviesbalie

De Nationale AdviesBalie beheert thematische juridische websites. Deze websites zijn erop gericht om consumenten specifieke informatie te geven naar aanleiding van een juridisch vraagstuk binnen het ontslagrecht en familierecht. Wanneer de consument behoefte heeft aan deskundig advies, is er de mogelijkheid om teruggebeld te worden of om een contactformulier in te vullen.

Vindkracht 9 voor De Nationale AdviesBalie

Voor De Nationale AdviesBalie voeren wij maandelijks diverse werkzaamheden uit op het gebied van zoekmachine-optimalisatie en zoekmachine marketing. Het doel is om de vindbaarheid van de websites in zoekmachines te bevorderen.

De websites van De Nationale AdviesBalie:

We hebben een succesvolle AdWords campagne ontwikkeld voor ScheidingsWijzer.nl. Noortje van de NAB Maar ook op het gebied van Social media zijn we actief geweest.

Hiervan is ‘Noortje van de NAB’ het resultaat. Noortje geeft juridische tips op Social media netwerksites als Facebook, Twitter en Hyves.

Op projectbasis hebben wij gewerkt aan de zoekmachine-optimalisatie voor Ontslag-Krijgen.nl en Echtscheiding-Wijzer.nl.

Behaalde successen voor De Nationale AdviesBalie

Ontslag-Krijgen.nl: voor deze thematische website in arbeidsrecht hebben wij een stijging van het aantal bezoekers van 20% gerealiseerd. Daarnaast hebben wij een stijging van het aantal aanvragen kunnen realiseren van 65%. Het conversie percentage van de website is hierdoor flink hoger geworden.

Echtscheiding-Wijzer.nl: voor deze thematische website in familierecht hebben wij een stijging van 21% weten te behalen voor het aantal bezoekers. Daarnaast hebben we op deze site het aantal aanvragen met 38% weten te verhogen.

Ook je succes op internet vergroten? Neem contact op!