De Beverwijkse Bruidsboetiek

De Beverwijkse Bruidsboetiek

logo BBDe Beverwijkse Bruidsboetiek levert hoogwaardige bruidsjaponnen in diversen prijsklassen. Alle bruidsjurken kunnen op afspraak in de boetiek gepast worden. De bruidsjurken kunnen op maat gemaakt worden, maar zijn ook uit voorraad leverbaar.

AdWords voor de Beverwijkse Bruidsboetiek

De eigenaresse Sonja Schenk voert sinds enkele jaren met passie haar bedrijf. Maar ze wil graag wat meer naamsbekendheid. De boetiek ligt niet in het centrum van Beverwijk, waardoor niet iedereen De Beverwijkse Bruidsboetiek kent. Via AdWords richten we ons volledige op die regionale bekendheid. Hierdoor hebben al veel mensen uit Beverwijk en omstreken kennis gemaakt met de boetiek.

Nieuwe website

De wens is ook om met de website goed vindbaar te worden in de zoekmachine. Echter heeft de huidige website geen CMS functie terwijl de collectie een aantal keer per jaar wisselt. Tevens wilde Sonja graag een wat luxere uitstraling op de website. Naar aanleiding van ons advies is er besloten om een nieuwe website te ontwikkelen in samenwerking met webbouwer Zichtbaar Internet. Deze website wordt uiteraard door ons geoptimaliseerd voor de zoekmachine.