Bulthaup Apeldoorn

Bulthaup Apeldoorn

Bulthaup Keuken B1

In de ogen van Henkjan Perdon en Danielle Westen biedt de bulthaup keuken de mogelijkheden voor een stijlvol design. Omdat koken een belangrijk onderdeel is geworden van het sociale leven, maakt de bulthaup keuken als een meubelstuk deel uit van de woonkamer. “bulthaup biedt een uniek keukenconcept dat door uitstraling, materiaal en kleurgebruik op eenzame hoogte staat in de keukenbranche.”
Kijk voor meer keukens op de site van bulthaup Apeldoorn.

Zoekmachine-optimalisatie

Er is genoeg concurrentie op het gebied van keukens in de zoekmachine. Op de eerste pagina van Google gevonden worden met je website, is geen vanzelfsprekendheid. Wij zijn daarom een traject gestart om de vindbaarheid van de website structureel te verbeteren met zoekmachine-optimalisatie (SEO). Door het doen van zoekwoordonderzoek en het analyseren van de zoekwoorden die op dit moment al goed scoren, wordt de website verder geoptimaliseerd.

Zoekmachine adverteren

Het optimaliseren van de website is niet de enige manier om hoog te scoren in de zoekmachine. Daarom zal er ook ingezet worden op de betaalde zoekresultaten van de zoekmachine Google. Het doel is om voor een zo laag mogelijk budget zoveel mogelijk bezoekers naar de website te trekken.

Om dit doel te bereiken zal het Google AdWords account geoptimaliseerd en verder uitgebreid worden. Met Google AdWords kan er ook heel goed lokaal geadverteerd worden, wat voor een dealer ideaal is.

Meer weten over zoekmachine-optimalisatie (SEO)? Neem dan contact op!